Menimme äidin kanssa ratsastamaan Metsolan hevostilalle. (äiti oli varannut meille ajan ) Minä menin talutusratsastukseen. Sain PUPEN!!! Se on tumma shettis, jonka olin toivonut saavani. Sain harjata sitä. Se oli mukavaa puuhaa!! Puppe polki jalkaa kun sitä harjattiin, ja se loi murhaavia katseita kun sille laitettiin satula. Sitä ei varmaan huvittanut mennä talutus-poniksi, joka joutuisi kantamaan kahdenkytäviiden painoista lastia selässään. Sitten menimme kentälle. Sain mennä itse satulaan. Helppoa!! Sitten lähdimme liikkeelle. Kun olimme kiertäneet mooooonta kertaa kentän, Puppe äkkäsi ruohoa ja yritti mennä syömään. Sitten sain kokeilla piruettia. Oli se aika heppoa!! Sitten kokeilimme ravia. Se taas oli ihanaa!! Lopuksi sain kokeilla pysäyttää ponin, ja panna sen liikkeelle. Pysäyttäminen oli helppoa, mutta kun sen piti lähteä eteenpäin, en onnistunut, sillä jalkani ylettivät juuri ja juuri satulan alapuolelle, joten jouduin painamaan satulaa. Se oli aika työlästä.

Kun tuntini loppui, äidillä alkoi tunti. Äiti meni ihan hienosti Kerttu-nimisellä vaalealla suomenhevosella. Kerttu on aikas jykevä hevonen. Oli tosi kuuma, ja menin aina välillä talliin varjoon. Samalla huomastn katossa pääskysen pesän. Pienet pääskyset kurkistelivat pesästään, ja inisivät. Kävin välillä katsomassa hevosia, jotka olivat aitauksessaan.

Kun äipän tunti loppui, me lähdettiin suinulaan hakeen koira-kakarat kytiin. Suinulassa taas satoi, kun tallilla oli ollut aurinkoista. Gimma ja Melli tuli iloisina meitä vastaan. Gimma irvisteli, niinku sen on tapana, eli hymyili.

Tässä lopuksi vielä kuva Pupesta, kun sitä ollaan panemassa kuntoon:

 

707161.jpg

Onko murhaavan näköinen??  No, ehkä vähän!!